18 Haziran 2013 Salı

İngiltere vizesi hakkında bilgiler

 Bu sayfa, şayet sutaş anda Türkiye\\\de bulunuyorsanız, müttehit Krallık\\\a akm maksadıyla kesinlikle vize başvurusunda bulunabileceginizi açıklamaktadır.

Eğer renksiz anda, Türkiye\\\de yaşamak yoluna yaya izne sahipseniz örneğin, müşterek talebe evet da bir ziyaretçi olarak bulunuyorsanız, sadece muayyen müttehit Krallık vizelerine başvurabilirsiniz - \\\Daha ziyade bilgi\\\ ayrılmış aşagiya bakınız. Irak vatandaşları, Türkiye\\\de her cins vize başvurusunda bulunabilirler.

Ne zaman başvurmalı

Vize başvurunuzu, Birleşik Krallık\\\a yolculuk tarihinizin azami 3 ay öncesinden yapabilirsiniz. Vizeniz elinize geçene derecesinde seyahat düzenlemelerinizi gerçekleme etmemenizi şiddetle tavsiye ederiz. İstediginiz vize türüne ilişik işlemleri genelde neden kadar sürede tamamladıgımızı bellemek ayrılmış Vizelerin işleme konulma süresi sayfasına bakınız.

Başvurmadan önce

Başvurmadan önce şunları yapmalısınız:



ihtiyacınız olacak sanat belgeleri hazırlamalısınız

Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir\\\de bulunan vize başvuru merkezlerimizden birinde evet da Adana ve Antalya\\\ da haftalık görev veren hareketli biyometri ünitelerinde parmak izinizin alınıp, fotoğrafınızın biyometrik malumat olarak bilinir kaydedilmesi ayrılmış müheyya olmalısınız ve

Online olarak vize ücretini ödediğinize konusunda delil sunmalısınız. Vize referans ücretleri okunuşu kılavuzlar sayfasında, vize müracaat ücretinizin ne miktarda tutacagını açıklamaktadır.

Başvurunuzu müzaheret etmek düşüncesince hangi belgeleri sunmanız gerektiğini bilmiyorsanız başvuracağınız vize kategorisiyle alakalı bilgiyi Vize başvuru ücretleri ve kılavuzlar sayfasında bulabilirsiniz.

Birleşik Krallık\\\a kısaca bir kez mesele ziyaretinde bulunacaksanız ya da kararlı işlem seyahatleriniz olacaksa ekstra hizmetlerimiz uğruna bu sayfanın sağında yeralan \\\Türkiye\\\den Birleşik Krallık sorun Ziyareti yoluna vize başvurusunda bulunmak\\\ bölümüne bakınız.

Puana dayalı sistemde referans yapacaksanız , vize kategorinize ilgilendiren kılavuzda yeralan parçalanmamış belgeleri sunmanız gerekmektedir. Her vesika özgü değişmeyen vermemize asistan olabilecek her türlü bilim okunuşu açıklamayı da sunmalısınız.

Bunlardan ayrımlı sadece kategoride başvuru yapıyorsanız;

. Başvurunuzdaki ifadelerinizi destekleyen ve

. Doğruluklarını kanıtlayan belgeler sunmalısınız. ingiltere vizesi

Yalnızca başvurunuzla hep beraber sunmuş olduğunuz belgeler değerlendirmeye alınacaktır. Personelimiz talep etmedikçe referans merkezinde referans işlemleriniz tamamlandıktan sonra belge eklemesi yapılmamaktadır.

Sunduğunuz her belgenin aslı ve benzer tane fotokopisi bulunmalıdır, Bu pasaportunuzun biyo-data sayfası fotoğrafınızın olduğu sayfa amacıyla okunuşu geçerlidir. Lütfen fotokopilerin okunabilir okunuşu bol kalitede olmasına özen ediniz.

Fotokopisi sunulmamış belgelerin asılları size gelişememiş dönmeyebilir,

Bir belgeniz yoksa, belgeleriniz İngilizce ya da Galce değilse ya da gezi masraflarınızı kendiniz karşılamayacaksanız aşağıdaki \\\Daha vâsi bilgi\\\ .bölümüne bakınız.

Nasıl başvurmalı

Bir vize başvurusunda bulunabilmek yoluna şunları yapmalısınız:

bir vize başvuru formu doldurmalı ve formu ibraz etmelisiniz;

Aynı anda online olarak vize ücretini ödemelisiniz ve

Beş başvuru merkezinden ya da Adana ve Antalya \\\da bulunan biyometri ünitelerinden birine tüketilmek neredeyse randevu almalısınız

Başvuru formunu, online olarak doldurmalı okunuşu ibraz etmelisiniz.

Online başvuru

Online müracaat yaparken, tamamlamış olduğunuz formu ancak yazıcıdan basarak imzalamanız gerekmektedir. Eğer basvuruyu yaptığınız sırada sadece yazıcı istimal imkânınız yasak ise, daha sonra seksiyon düzenlemek suretiyle formu bir yazıcıda basabilirsiniz.

Online başvuru formunu, bu sayfanın sağ tarafında mahal düz \\\Online başvuru\\\ bölümü altında bulabilirsiniz.

Online başvurunuzu tamamladıktan sonra, referans numaranızı \\\GWF referansı\\\ olarak da malum içeren tek e-posta alacaksınız. Lütfen bu numarayı not ediniz.

Vize müracaat ücretinizin ödenmesi - ingiltere vizesi

Vize referans ücretinizi, online vize başvuru sistemini kullanarak sadece online okunuşu ABD Doları olarak ödeyebilirsiniz. Vize müracaat ücretinizi, vize referans merkezlerinde, akçe olarak ödeyemezsiniz. Sadece Visa okunuşu MasterCard güven ve para kartları kabul edilmektedir.

6 maaş ziyaretçi vizesine başvurmakta olan Türk Diplomatik pasaport sahipleri türünden bir kez ücret ödenmesi laf konusu degildir.

Online başvuru formunu, bu sayfanın sağlam tarafında mekân saha \\\Online başvuru\\\ bölümü altında bulabilirsiniz.

Vize müracaat merkezi

Başvuru sürecini tamamlamak uğruna Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir\\\de bulunan vize müracaat merkezlerimizden evet da Adana okunuşu Antalya\\\da haftalık iş veren biyometri ünitelerinden benzer randevu almalı ve bu randevuda anık bulunmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder